Uw tuin - Onze specialiteit

Onze klanten aan het woord

 
  • Na gesprekken te hebben gehad met vier hoveniers had ik besloten het project te gunnen aan Het Hoveniers Collectief. Zij stonden mij zeer goed te woord. Het bedrijf kwam professioneel, goed voorbereid en zeer vriendelijk over. De account manager liet mij de portfolio van het bedrijf zien, wat een zeer goed beeld gaf van de mogelijkheden en de ervaring van dit bedrijf. De medewerker was erg behulpzaam en dacht goed met mij mee gedurende het hele proces. Tijdens de uitvoering van het project werden er nog kleine veranderingen gedaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er precies zo uit als we in gedachten hadden. De tuin is een erg fijne plek geworden om in te zitten en te ontspannen. 
    Ik beveel dan ook Het Hoveniers Collectief van harte aan.
 
Richard ten Ouden - Zeist 
 
 
  • Het Hoveniers Collectief begreep precies wat ik wilde. Al mijn wensen werden vertaald naar een mooi ontwerp.Het resultaat was schitterend. Er is voor gezorgd dat er weinig onderhoud nodig is. Het project werd snel en volgens planning uitgevoerd. De samenwerking verliep vlekkeloos. Ik raad iedereen aan om met dit bedrijf samen te werken. 
     
Familie van Bijnekom Veenendaal 
 
  • Vanaf het begin kreeg ik het gevoel dat er goed geluisterd werd naar mijn ideeen. Alles werd duidelijk uitgelegd en onderbouwd, zowel tijdens onze gesprekken als in de vorm van het aangeleverde ontwerp en prijsopgave. De medewerkers werkten erg hard tijdens de uitvoering, zelfs als het regende. Erg blij met mijn tuin!
 
​​Jolijn en Kees-Jan ter Ast