Uw tuin - Onze specialiteit
Het Proces

Vakmanschap - Ervaring - Creativiteit

 
Uitvoering en Oplevering
 
Na een ontwerp gekozen te hebben gaan we de werkzaamheden inplannen. We streven ernaar de werkzaamheden zo snel mogelijk te laten starten. Er is meestal een tot twee weken voor de uitvoering van een project gereserveerd. Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin wordt het tuinontwerp nauwlettend gevolgd. Kleine aanpassingen in het ontwerp kunnen tot aan de oplevering altijd worden doorgevoerd. Naarmate de werkzaamheden vorderen, ziet u het tuinontwerp omgetoverd worden tot de tuin die u de hele tijd in gedachten had. Nadat de beplanting en verlichting is toegevoegd is uw tuin klaar voor de oplevering. De tuin heeft nu zijn eigen unieke sfeer.
 
Het is tijd om van uw tuin te gaan genieten..... 
 
 
Orientatie en Ontwerp
 
Uw project ontstaan vanuit uw ideeen en wensen gerealiseerd met behulp van onze specialisatie.
 
Om tot een goed plan te komen wordt de huidige situatie en de toekomstige situatie goed in kaart gebracht. Een hovenier van Het Hoveniers Collectief bespreekt met u diverse aandachtspunten die van invloed zijn op uw nieuwe tuin, zoals de lichtinval, de niveaus, de vruchtbaarheid van de bodem. Verder wordt er gesproken over uw smaak, de omgeving, de bereikbaarheid en uw budget. 
Er worden diverse voorstellen gedaan. Hierna gaat onze hovenier aan de slag met het ontwerp. Het onwerp wordt aan u voorgelegd en eventuele aanpassingen worden besproken en in het ontwerp verwerkt. Dit alles wordt ondersteund met een overzicht van de te gebruiken materialen. 
 
  1. Lorem ipsum
  2. Lorem ipsum
  3. Lorem ipsum
  4. Lorem ipsum
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Naam
Email
Telefoon
Verzenden